SSSST...

Circus Tadaa! maakt van iedere leerling een echte Piet!
De leerlingen gaan per klas een circus-pieten-les volgen. Tijdens deze les leren ze over een daklopen te lopen (koord lopen), op een stoomboot in de storm te blijven staan (ballopen), gooien met pakjes (jongleren), eenwielfietsen voor als je fiets een klapband krijgt en met z’n allen naar de top van het dak (acrobatieken).

Iedere klas krijgt een op leeftijd aangepaste les, zelfs groep 8 vindt deze pieten-les leuk!
Als iedereen alles heeft volbracht krijgen ze een echt Pieten diploma om te bewijzen aan de Sint dat ze hem kunnen helpen!

De les wordt verzorgd door een echte circus Piet! (Sssst! Circus Tadaa! leent haar circusmaterialen uit aan de Piet die de les geeft.)
De les kan worden gegeven in een gymlokaal, de aula of het speellokaal.

Pietengymles €  600,=
tot 6 klassen  €  600,=
tot 12 klassen € 1000,=
tot 18 klassen € 1400,=
tot 24 klassen € 1800,=
tot 32 klassen € 2200,=
Bovengenoemde prijzen zijn ex. reiskosten en vrijgesteld van BTW.

 

 

 

Ook kunnen we zorgen voor een echte circuspietenvoorstelling. Vlak voor de Sint aankomt krijgen alle leerlingen van de school een circusvoorstelling te zien gespeeld door 2 echte CircusPieten! Pieten, pepernoten en de staf van Sinterklaas vliegen door de lucht in deze spectaculaire show, en natuurlijk hebben de pieten de hulp nodig van een lieve juf of meester..
De Pieten helpen de Sint een half uur voor en/of na de show om de kinderen op het podium toe te spreken. (Circus Tadaa! heeft zulke goede connecties met Spanje dat we zelfs kunnen regelen dat we de Sint zelf meenemen naar school!)
Voorstelling door pieten (2 pieten) € 600,=
Per Piet in de voorstelling extra      € 300,= (de voorstelling duurt dan uiteraard ook wat langer)
  • Leskist

    Bestel nu onze leskist voor slechts €250,-!

  • Nieuwsbrief

    Altijd op de hoogte zijn?
    Abonneer U op de Circus Tadaa! Nieuwsbrief